مواردی که باید در جوجه کشی شترمرغ ها رعایت شوند
مشاور پرورش شترمرغ
مواردی که باید در جوجه کشی شترمرغ ها رعایت شوند
– جمع آوری و انتقال تخم ها باید با احتیاط انجام شود
– اهمیت دادن به انبار کردن تخم ها و پدید آوردن شرایط لازم برای انبار
– پاکسازی و ضدعفونی کردن تخم ها
– چرخاندن روزانه تخم ها
– تامین و تنظیم رطوبت و دمای لازم در زمان انبار و جوجه کشی
– چک کردن و بررسی دستگاه و اطمینان حاصل کردن از کارکرد آن در دوره جوجه کشی
آموزش مجازی پرورش شترمرغ
دما و رطوبت در دوران ستر
تخم های نطفه دار را در دستگاه جوجه کشی قرار دهید . پروسه جوجه کشی از دو دوره ستر و هچر تشکیل شده است که هر کدام نیاز های دمایی و رطوبتی مخصوص به خود را دارد . با شروع فرایند جوجه کشی تخم ها ابتدا وارد دوره ستر می شوند ؛ دمای لازم در این دوره برای تخم های نطفه دار شتر مرغحدود 36.5 درجه سانتی گراد بوده و رطوبت کافی 16 تا 22 درصد می باشد . البته باید به این نکته دقت کرد که اعداد ذکر شده با توجه به شرایط تخم شترمرغ می تواند تغییر پیدا کند .
پژوهشگر ارشد کشوری در صنعت شترمرغ
مدرس دانشگاه و عضو کمیته علمی دانشگاه
مشاور تلفنی پرورش شترمرغ ایران
Dr Zamani PHD TMU Iran
akbarzamani.ir
09132098516